De-installatie van Penningmeester

Penningmeester kunt u als volgt van uw PC de-installeren:

1. In het startmenu staat een snelkoppeling genaamd uninstall Penningmeester waarmee u Penningmeester kunt de-installeren.
  2. Ook kunt u Penningmeester de-installeren via windows “programma’s installeren of verwijderen” in het configuratiescherm.

Bij de-installatie wordt bewust niet uw administratie verwijderd. Deze kunt u zelf na de-installatie verwijderen door de folder c:\penningmeester5 te verwijderen