Transacties downloaden van internet bankieren

Werk uw transacties periodiek mij door transacties te downloaden vanaf uw internetbankieren.

1. Selecteer linksbovenin Penningmeester de link naar uw bank
  2. Log in op uw internet bankieren
  3. Download transactie gegevens vanaf laatst gedownloade datum
  4. Sla het bestand op in de downloads folder of import directory van Penningmeester (c:\Penningmeester\Import)
  5. Nadat de gegevens zijn gedownload worden de gegevens automatisch ingelezen.

» Stap voor stap voorbeeld ING
» Ondersteunde bankformaten
» Gerelateerde forum vragen