Handmatig transacties toevoegen

Naast automatisch inlezen van transacties van de bank is het ook mogelijk om handmatig transacties toe te voegen. Te gebruiken voor spaarrekeningen of het bijhouden van kas transacties.

1. Klik in transactiescherm midden onderin op knop “toevoegen”.
  2. Vul de benodigde velden in het invoer scherm.
  3. Klik op OK om op te slaan of OK + nieuw om op te slaan en direct een nieuwe transactie aan te maken.

💡 Tips:
1. Handmatig toegevoegde transacties krijgen een groen lettertype in het transacties scherm.
2. Het is ook mogelijk door middel van een actieregel automatisch tegenboekingen van transacties te maken op de kasrekening door bij “boek naar rekening” de kasrekening op te geven voor (bijvoorbeeld)geldautomaat transacties.
3. Via rechtermuismenu van een transactie is het mogelijk direct een tegenboeking te maken.