Rapporten

Penningmeester kent een verschillende rapportages die zijn te genereren vanuit het rapport menu. De rapportages zijn te gebruiken als hieronder beschreven.

Voorbeeldrapporten

Cashflowprognose

Rekeningbalans

Maandoverzicht

Bestedingsruimte

Rapport filter
Bij het openen van een rapport kunt u een filter opgeven. Op basis van deze filter wordt het gekozen rapport gegenereerd.

Rapport instellingen

• In instellingen toolbar rechts is het mogelijk de layout, groepering, sortering en nog veel meer aan te passen.
  • Klik na het wijzigen op toon knop om de instellingen in het rapport door te voeren.
  • Om de gekozen instellingen te bewaren, kies op de opslaan knop. Geef daarbij een naam van het rapport op zodat u deze de volgende keer met dezelfde instellingen en filter kunt openen of publiceren.

💡 Met salderen op ja is het mogelijk het resultaat (inkomsten – uitgaven) van de post bij de inkomsten of uitgaven weer te geven, zoals ingesteld bij de betreffende post.

Rapport printen en exporteren

Via de toolbar onderaan het rapport kunt u het rapport printen, exporteren naar excel, opslaan als html of mht bestand.

➵ Voor het exporteren naar excel heeft u Excel versie 2003 of hoger nodig.

Rapport publiceren

Via de publiceren knop kunt u een rapport publiceren zodat u deze met een zelf gekozen gebruikersnaam / wachtwoord versleuteld online kunt bekijken. Daarmee kunt u rapportages delen met anderen of onderweg op uw mobiele apparaat te bekijken.

» Meer informatie over publiceren
» Rapportage gerelateerde forum vragen