Vernieuwd forum

Na een periode reacties op de website uit te hebben geschakeld vanwege grote hoeveelheden spamberichten staat deze nu weer aan met captcha. Tegelijkertijd is  er een Vernieuwde forum Penningmeester huishoudboekjenieuw forum gekomen, waarop vragen, bugs en suggesties geplaatst kunnen worden. Doel hiervan is om de dezelfde vragen per e-mail te reduceren, zodat er meer tijd overblijft om Penningmeester verder uit te breiden en verbeteren. Alle berichten worden gecategoriseerd en getagd, zodat deze binnenkort per scherm/onderwerp vanuit Penningmeester zelf beschikbaar kunnen worden gesteld.

Het forum is ondertussen gevuld (anoniem) met de meest gestelde vragen en antwoorden die per e-mail zijn verstuurd.

Verder bevat het forum een stem mogelijkheid (pijltjes naast het bericht), waarmee op een bug of suggestie gestemd kan worden. Het is de bedoeling om deze te gebruiken als volgorde voor verdere aanpassingen; dus ziet u een bericht die u graag opgelost wilt hebben; stem hier dan s.v.p. op.

Om een bericht te plaatsen dient u een account aan te maken. Hiervoor geeft u een naam (alias) en e-mail adres op. Het wachtwoord ontvangt u op het opgegeven e-mail adres. Zodra u met de account een bericht heeft geplaatst wordt u per e-mail op de hoogte gesteld van antwoorden en reacties op het bericht.


 

  1. Penningmeester 4 wil niet momenteel niet opstarten in Windows 10
    Het programma heeft wel gewerkt onder Windows 10, misschien door update van Windows of?
    Computer opnieuw opstarten heeft niet geholpen.
    Computer en andere programma’s werken wel naar behoren.
    Wat kan het probleem veroorzaken en hoe kan ik het verhelpen?

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.