Upgrade naar Penningmeester 6Kan ik P6 gewoon downloaden en installeren zonder verlies van gegevens uit mijn 5.9.6.20 versie?

3 Antwoorden

Het is mogelijk om Penningmeester 6 naast versie 5 te installeren ja. Kies dan wel een andere installatie folder. Bij versie 5 was dat standaard c:\penningmeester5\ en voor versie 6 is dat standaard c:\penningmeester\. Nadat je versie 6 hebt geïnstalleerd kun je je bestaande versie 5 administratie openen via menu bestand.. openen en zijn de gegevens zowel in versie 5 als in versie 6 te gebruiken. 
Houd er rekening mee dat als je de versie 6 optie gebruikt om geen rekening, maar een profiel op te geven in de begroting, je administratie niet meer backwards compatibel is met 5 omdat die dit niet ondersteunt.

ik heb penningmeester 6 een tijdje gelden al gekocht en geinstalleerd. Nu was mijn pc gecrasht en is alles op geschoond en windows opnieuwe geinstalleerd enz. Ik kan penningmeester 6 nadat ik het opnieuw heb gedownload en geinstalleerd  niet openen.  Wat moet ik nu doen?

Zou je kunnen doorgeven welke foutmelding je krijgt bij het openen en deze mailen naar info@penningmeester.net?

ik krijg geen foutmelding. Wanneer ik op het icoontje klik, gaat er een rondje draaien en na een paar seconden stopt het. Er gebeurt niets.

wanneer ik bij het installatiebestand kijk in de penningmeester map, vraagt de pc met welke app ik het wil openen. Blijkbaar vindt hij die niet zelf.

Het is ondertussen gelukt om met behulp van een ict-er het programma 6 te installeren. Er moest nog een windows programma worden bij geinstalleerd om 6 te openen. Echter: er komt niets te voorschijn, Alleen een blanco map waar ik ook niets in kan voeren.. penningmeester 5 herinstalleren .. lukt ook niet om te openen. Mijn administratie is niet terug te vinden in 6 en er blijft het grote blauwe icoon van pennningmeester 6 midden in beeld staan..Hoe lossen we dit op? graag een reactie!

Zou je mij s.v.p. het logbestand c:\penningmeester\penningmeester.log kunnen opsturen? Mogelijk zie ik daarin wat er misgaat. Dat kan naar info@peninngmeester.net