Suggesties actieregels28 Jul 2014 07:51
  • Autoregels niet case sensitive maken.  Nu moet ik invoeren Shell,shell,SHELL om de meeste tankbeurten te laten toewijzen.
  • Een tellertje om te kunnen zien hoeveel transacties door een bepaalde autopost regel zijn toegewezen en aanvullend een optie deze transacties te bekijken.
  • De mogelijkheid om bij het  inlezen overgeslagen transactie te kunnen bekijken
1 Antwoorden
27 Oct 2014 14:39

Bij het aanmaken van een actieregel is het al heel mooi dat je kunt zien hoeveel transacties geraakt worden door de nieuwe regel, maar ik mis toch een optie om ook te kunnen bladeren door de transacties die geraakt zullen worden door de regel.
Als je nu de regel aanmaakt en het blijkt toch niet helemaal wat je bedoelde merk je dat pas als het ‘te laat’ is en moet je handmatig alles weer terugzetten (of is er een optie “terugdraaien laatst uitgevoerde actieregel of zo?)  

Mijn suggestie: In het transactiescherm heb je nu de kopjes ‘Zoeken op trefwoord’,’af/bij’, ‘alle posten’ en ‘filter’ Je zou hier aan toe kunnen voegen ‘Autopost’. Zo kan je in een oogopslag zien welke transacties bij een bepaalde autopost horen. Vanuit dit scherm zou je dan met de rechtermuisknop (of met een knopje onderin) de autopost kunnen aanpassen waarna je direct het resultaat ziet. Als je dan tevreden bent over de aanpassing kan je de autopost opslaan en eventueel uitvoeren.

Maar misschien hoort deze functie toch gewoon bij ‘Beheer autoposten’ of in het scherm ‘Actieregel bewerken’: Als je op ‘gevonden matches’ klikt zou je dan een uitklapscherm kunnen tonen met de volledige weergave van de gevonden matches.

27 Oct 2014 20:22

Goede suggestie, ik sluit me hier helemaal bij aan.