Hoe kan ik mijn begroting verwijderen?Ik heb mijn begroting gemaakt, maar niet goed. Ik wil hem helemaal verwijderen en met wat meer aandacht weer opnieuw maken.Ik zie nergens een mogelijkheid om hem te verwijderen, ook niet met Access in de database.

2 Antwoorden

Het is mogelijk een begroting te verwijderen door juiste jaar te selecteren, alle regels te selecteren (ctrl + a of vierkantje helemaal linksboven de tabel) en vervolgens onderop op de knop verwijderen te klikken. Daarmee verwijder je alle geselecteerde begrotingsregels.

Als ik bij Lidmaatschappen (zelf gemaakt) dubbelklik, komen er meer velden tevoorschijn, want we hebben er daar meer van. Als ik alles selecteer, kan ik wel op verwijderen klikken. Dat is eigenlijk de stap die je bedoelde??

Ik begrijp waar het mis gaat. Als je groeperen midden bovenin aan hebt staan kun je de begrotinsregels niet verwijderen. Als die uit staat lukt het wel en wordt verwijderen button zichtbaar. Bij mij staat groeperen eigenlijk altijd uit, dus had me dat niet gerealiseerd.