Gesplitste transactie niet meer zichtbaar22 Dec 2014 10:26

Het volgende deed zich voor: ik rubriceerde een betaling afkomstig van mijn voorzitster. Deze had een betaling verricht van €30.00 voor twee nieuwe leden. Toen ik deze betaling uitsplitste naar twee nieuwe leden, door deze op dat moment toe te voegen, was mijn voorzitster uit mijn relatielijst verdwenen en waren alle transacties gekoppeld aan één van die nieuwe leden.

1 Antwoorden
22 Dec 2014 10:24

Als een transactie wordt gesplitst, dan worden deze in de administratieve weergave (midden onderin instelbaar) zichtbaar. De originele regel wordt alleen in de werkelijke weergave weergegeven. Gelet op de melding is de administratieve weergave actief en zou je naar verwachting transacties van  15 euro moeten zien. 
Als je switcht naar de werkelijke weergave zal alleen de transactie van de voorzitster zichtbaar zijn en niet de 2 gesplitste transacties. 

22 Dec 2014 10:26

Jochem,

Dat klopt, maar mijn voorzitster was uit de lijst van de relaties verdwenen en al haar transacties waren gekoppeld aan één van de twee nieuwe leden.
Ook op de lijst van de transacties was haar naam vervangen door het nieuwe lid.

Met vriendelijke groeten

Geert Dornez

22 Dec 2014 12:37

Wat doe ik toch verkeerd???
Gisteravond alle kasverrrichtingen ingegeven en nu niets meer terug te vinden!!!

Met vriendelijke groeten

Geert Dornez

22 Dec 2014 19:45

Geert, kun je mij s.v.p. het logbestand c:\penningmeester5\penningmeester.log per mail sturen aan info@penningmeester.net?